این آزمایش با200 قطعه جوجه نر گوشتی سویه (راس 308) در قالب طرح کاملاً تصادفی به 5گروه آزمایشی با 4 تکرار و 10 جوجه در هر تکرار تقسیم بندی شدند. گروه ها شامل: 1) شاهد (جیره پایه)، 2) جیره پایه + 600 میلی گرم در کیلوگرم آنتی-بیوتیک فلاووفسفولیپول، 3) جیره پایه + 5 گرم ژل آلوئه ورا در هر لیتر آب آشامیدنی، 4) جیره پایه + 10 گرم ژل آلوئه ورا در هر لیتر آب آشامیدنی، و 5) جیره پایه + 15 گرم ژل آلوئه ورا در هر لیتر آب آشامیدنی بودند. درکل دوره آزمایش، استفاده از گروه های آزمایشی تاثیر معنی داری بر افزایش وزن بدن، خوراک مصرفی، ضریب تبدیل خوراک و شاخص تولید جوجه های گوشتی نداشت (05/0< p). ﻧ ﺘ ﺎ ﯾ ﺞ ﻣ ﺮ ﺑ ﻮ ط ﺑ ﻪ ﻣ ﯿ ﺎ ﻧ ﮕ ﯿ ﻦ ﺟ ﻤ ﻌ ﯿ ﺖ ﻣ ﯿ ﮑ ﺮ وﺑ ﯽ ایلئوم (باکتری های اشرشیا کلی و لاکتو باسیل) نیز تحت تاثیر گروه های آزمایشی قرار نگرفت (05/0< p). فراسنجه های خونی شامل کلسترول، تری گلیسرید، لیپو پروتئین با چگالی زیاد، لیپو پروتئین با چگالی کم، آلبومین و آلکالین فسفاتاز نیز تحت تاثیرگروه های آزمایشی قرار نگرفت (05/0< p)، فقط گلوکز سرم خون در جوجه هایی که از سطح 15 گرم در لیترآلوئه ورا مصرف کرده بودند، به طور معنی داری نسبت به گروه شاهد کاهش نشان داد (05/0>P). در مورد گلبول های سفید، میزان هتروفیل و نسبت هتروفیل به لنفوسیت در گروه های حاوی آلوئه ورا افزایش یافت (01/0< p). به طور کلی، به نظر می رسد استفاده از ژل آلوئه ورا تاثیر قابل توجه بر شاخص های عملکردی نداشته باشد و برای استفاده از آن در جیره جوجه های گوشتی، آزمایش های بیشتری باید انجام شود.