APA:
کپیبرغمان، حسین، یگانه، سکینه، و کرامت امیرکلایی، عبدالصمد. (1398). استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد, ترکیب لاشه و هضم پذیری جیره. تغذیه آبزیان، 5(1 )، 131-145. SID. https://sid.ir/paper/387508/fa
Vancouver:
کپیبرغمان حسین، یگانه سکینه، کرامت امیرکلایی عبدالصمد. استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد, ترکیب لاشه و هضم پذیری جیره. تغذیه آبزیان[Internet]. 1398؛5(1 ):131-145. Available from: https://sid.ir/paper/387508/fa
IEEE:
کپیحسین برغمان، سکینه یگانه، و عبدالصمد کرامت امیرکلایی، “استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد, ترکیب لاشه و هضم پذیری جیره،” تغذیه آبزیان، vol. 5، no. 1 ، pp. 131–145، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/387508/fa