Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

189
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

405
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضم پذیری جیره

صفحات

 صفحه شروع 131 | صفحه پایان 145

کلیدواژه

کپور معمولی (Cyprinus carpio)Q2

چکیده

 استفاده از پرو-و پری­ بیوتیک ها به دلیل داشتن مزایای فراوان همواره به عنوان یکی از شیوه های افزایش بازده آبزی پروری مطرح بوده است. هدف از تحقیق حاضر, بررسی اثر استفاده توأم پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره بر عملکرد رشد, ترکیب لاشه و هضم­ پذیری ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بود. برای این منظور, تعداد360 قطعه بچه ماهی با وزن 5/1 ± 12 گرم به­ طور تصادفی تحت 6 تیمار آزمایشی بر اساس ترکیب کیتین با سطوح صفر, 1% و 2% و پروبیوتیک با سطوح صفر و 2% (g/ CFU107 × 1) در جیره ی غذایی, به مدت 8 هفته در مخازن توزیع و پرورش داده شدند. در پایان آزمایش بیشترین وزن نهایی, افزایش وزن, ضریب رشد ویژه, نرخ رشد روزانه, کارایی غذا و شاخص وضعیت و کمترین ضریب تبدیل غذایی در تیمار پروبیوتیک 2%, کیتین 1% و پروبیوتیک 2% + کیتین 1% مشاهده شد (05/0>p). در میزان غذای مصرفی و درازای کل در بین تیمارها اختلاف معنی داری مشاهده نشد (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    برغمان، حسین، یگانه، سکینه، و کرامت امیرکلایی، عبدالصمد. (1398). استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد, ترکیب لاشه و هضم پذیری جیره. تغذیه آبزیان، 5(1 )، 131-145. SID. https://sid.ir/paper/387508/fa

    Vancouver: کپی

    برغمان حسین، یگانه سکینه، کرامت امیرکلایی عبدالصمد. استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد, ترکیب لاشه و هضم پذیری جیره. تغذیه آبزیان[Internet]. 1398؛5(1 ):131-145. Available from: https://sid.ir/paper/387508/fa

    IEEE: کپی

    حسین برغمان، سکینه یگانه، و عبدالصمد کرامت امیرکلایی، “استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد, ترکیب لاشه و هضم پذیری جیره،” تغذیه آبزیان، vol. 5، no. 1 ، pp. 131–145، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/387508/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا