APA:
کپیحناچی، پریچهر، صالحی زاده، شقایق، رمضانی، ریحانه، کیارستمی، خدیجه، و زرین قلمی، روشنک. (1399). مقایسه میزان فعالیت آنتی اکسیدانی در دو گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گل حنا (Impatiens walleriana) و بررسی خواص ضد میکروبی و ضد سرطانی آنها بر روی سرطان تخمدان. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(106 )، 95-107. SID. https://sid.ir/paper/387889/fa
Vancouver:
کپیحناچی پریچهر، صالحی زاده شقایق، رمضانی ریحانه، کیارستمی خدیجه، زرین قلمی روشنک. مقایسه میزان فعالیت آنتی اکسیدانی در دو گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گل حنا (Impatiens walleriana) و بررسی خواص ضد میکروبی و ضد سرطانی آنها بر روی سرطان تخمدان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(106 ):95-107. Available from: https://sid.ir/paper/387889/fa
IEEE:
کپیپریچهر حناچی، شقایق صالحی زاده، ریحانه رمضانی، خدیجه کیارستمی، و روشنک زرین قلمی، “مقایسه میزان فعالیت آنتی اکسیدانی در دو گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گل حنا (Impatiens walleriana) و بررسی خواص ضد میکروبی و ضد سرطانی آنها بر روی سرطان تخمدان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 106 ، pp. 95–107، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/387889/fa