APA:
کپیرستمی، قادر، مقدم، محمد، قاسمی پیربلوطی، عبداله، و تهرانی فر، علی. (1397). اثر محلول پاشی آهن و روی به فرم های سولفاته و نانو ذرات بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی نعناع فلفلی (. Mentha piperitaL) تحت تنش شوری. تنش های محیطی در علوم زراعی، 11(3 )، 707-720. SID. https://sid.ir/paper/389692/fa
Vancouver:
کپیرستمی قادر، مقدم محمد، قاسمی پیربلوطی عبداله، تهرانی فر علی. اثر محلول پاشی آهن و روی به فرم های سولفاته و نانو ذرات بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی نعناع فلفلی (. Mentha piperitaL) تحت تنش شوری. تنش های محیطی در علوم زراعی[Internet]. 1397؛11(3 ):707-720. Available from: https://sid.ir/paper/389692/fa
IEEE:
کپیقادر رستمی، محمد مقدم، عبداله قاسمی پیربلوطی، و علی تهرانی فر، “اثر محلول پاشی آهن و روی به فرم های سولفاته و نانو ذرات بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی نعناع فلفلی (. Mentha piperitaL) تحت تنش شوری،” تنش های محیطی در علوم زراعی، vol. 11، no. 3 ، pp. 707–720، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/389692/fa