مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

904
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

618
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه پایداری ساختمانی آنزیم پپسین در حضور اوره

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 34

چکیده

 آنزیم پپسین(E.C.3.4.23.1)  نوعی آسپارتیک پروتئیناز شیره معده است که در شرایط بسیار اسیدی عمل می کند. این آنزیم به طبقه هیدرولازها تعلق دارد و ساختمان منومر شامل دو لوب کروی بوده که از نظر اندازه و فولدینگ زنجیر پلی پپتیدی بسیار نزدیک هستند. این آنزیم واجد یک رشته پلی پپتیدی با وزن مولکولی 34644 دالتون و 327 اسیدآمینه است. آنالیز ساختاری آن نشان می دهد که 1.2 درصد اسیدآمینه های آن بازی, 13.1 درصد اسیدی, 46.5 درصد اسیدآمینه های قطبی و 39.2 درصد اسیدآمینه های هیدروفوبیک هستند. پایداری ساختاری این آنزیم با استفاده از تکنیک های اسپکتروفتومتری در ناحیه ماوراء بنفش و اسپکتروفلوریمتری در حضور تاثیر دگرگون کننده اوره بررسی شد. مطالعه فوق با استفاده از بافر 0.02 مولار سدیم فسفات با PH=2 و در دامنه دمایی 30 تا 100 درجه سانتیگراد انجام شد. نتایج به دست آمده نشان داد که: 1. پایداری قابل توجه آنزیم پپسین (Tm بالا نسبت به سایر هیدرولازها) 2. کاهش پایداری حرارتی آنزیم پپسین (Tm آنزیم) در حضور اوره و PH=2, 3. کاهش مقادیر پارامترهای ترمودینامیکی و در حضور اوره 4. افزایش شدت فلوئورسانس و ماکزیمم طول موج نشر آنزیم پپسین در حضور اوره.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کوهیان، محبوبه، شارقی، بهزاد، و کوهیان، فریده. (1391). مطالعه پایداری ساختمانی آنزیم پپسین در حضور اوره. زیست شناسی جانوری تجربی، 1(1)، 27-34. SID. https://sid.ir/paper/391437/fa

    Vancouver: کپی

    کوهیان محبوبه، شارقی بهزاد، کوهیان فریده. مطالعه پایداری ساختمانی آنزیم پپسین در حضور اوره. زیست شناسی جانوری تجربی[Internet]. 1391؛1(1):27-34. Available from: https://sid.ir/paper/391437/fa

    IEEE: کپی

    محبوبه کوهیان، بهزاد شارقی، و فریده کوهیان، “مطالعه پایداری ساختمانی آنزیم پپسین در حضور اوره،” زیست شناسی جانوری تجربی، vol. 1، no. 1، pp. 27–34، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/391437/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button