APA:
کپیهاشمی نیا، سیده مریم، و دهقان نیا، جلال. (1399). مروری بر ساختار, مکانیسم و کاربرد باکتریوسین ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده های طبیعی. میکروب شناسی مواد غذایی، 7(4 )، 19-32. SID. https://sid.ir/paper/391744/fa
Vancouver:
کپیهاشمی نیا سیده مریم، دهقان نیا جلال. مروری بر ساختار, مکانیسم و کاربرد باکتریوسین ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده های طبیعی. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1399؛7(4 ):19-32. Available from: https://sid.ir/paper/391744/fa
IEEE:
کپیسیده مریم هاشمی نیا، و جلال دهقان نیا، “مروری بر ساختار, مکانیسم و کاربرد باکتریوسین ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده های طبیعی،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 7، no. 4 ، pp. 19–32، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/391744/fa