APA:
کپیآذری آنپار، مجتبی، خمیری، مرتضی، و اعلمی، مهران. (1397). خصوصیات رئولوژیکی و بافتی بستنی شیر شتر حاوی نشاسته مقاوم, صمغ عربی و زانتان در فرمولاسیونی جدید. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 10(2 )، 81-104. SID. https://sid.ir/paper/392305/fa
Vancouver:
کپیآذری آنپار مجتبی، خمیری مرتضی، اعلمی مهران. خصوصیات رئولوژیکی و بافتی بستنی شیر شتر حاوی نشاسته مقاوم, صمغ عربی و زانتان در فرمولاسیونی جدید. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1397؛10(2 ):81-104. Available from: https://sid.ir/paper/392305/fa
IEEE:
کپیمجتبی آذری آنپار، مرتضی خمیری، و مهران اعلمی، “خصوصیات رئولوژیکی و بافتی بستنی شیر شتر حاوی نشاسته مقاوم, صمغ عربی و زانتان در فرمولاسیونی جدید،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 10، no. 2 ، pp. 81–104، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/392305/fa