APA:
کپیرحمتی، نازنین فاطمه، مظاهری تهرانی، مصطفی، و کوچکی، آرش. (1393). مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان, گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(42)، 43-54. SID. https://sid.ir/paper/495662/fa
Vancouver:
کپیرحمتی نازنین فاطمه، مظاهری تهرانی مصطفی، کوچکی آرش. مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان, گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(42):43-54. Available from: https://sid.ir/paper/495662/fa
IEEE:
کپینازنین فاطمه رحمتی، مصطفی مظاهری تهرانی، و آرش کوچکی، “مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان, گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 42، pp. 43–54، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/495662/fa