مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

839
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

360
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان، گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 54

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحمتی، نازنین فاطمه، مظاهری تهرانی، مصطفی، و کوچکی، آرش. (1393). مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان, گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(42)، 43-54. SID. https://sid.ir/paper/495662/fa

    Vancouver: کپی

    رحمتی نازنین فاطمه، مظاهری تهرانی مصطفی، کوچکی آرش. مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان, گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(42):43-54. Available from: https://sid.ir/paper/495662/fa

    IEEE: کپی

    نازنین فاطمه رحمتی، مصطفی مظاهری تهرانی، و آرش کوچکی، “مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان, گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 42، pp. 43–54، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/495662/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button