APA:
کپیعزیزی، ایوب، کیانی، علی، و امینی فرد، زهرا. (1398). بررسی ارزش تغذیه ای پوست موز و اثر سطوح مختلف آن بر هضم پذیری و فراسنجه های تخمیر برون تنی. پژوهش های تولیدات دامی، 10(25 )، 52-60. SID. https://sid.ir/paper/393008/fa
Vancouver:
کپیعزیزی ایوب، کیانی علی، امینی فرد زهرا. بررسی ارزش تغذیه ای پوست موز و اثر سطوح مختلف آن بر هضم پذیری و فراسنجه های تخمیر برون تنی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1398؛10(25 ):52-60. Available from: https://sid.ir/paper/393008/fa
IEEE:
کپیایوب عزیزی، علی کیانی، و زهرا امینی فرد، “بررسی ارزش تغذیه ای پوست موز و اثر سطوح مختلف آن بر هضم پذیری و فراسنجه های تخمیر برون تنی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 10، no. 25 ، pp. 52–60، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/393008/fa