APA:
کپیاحمدی، سیدمحمد، نیک نیا، سمیه، میری، محمدامین، و حدادی، طیبه. (1399). بررسی تأثیر ضد میکروبی عصاره های الکلی آلوئه ورا, بابونه آلمانی و نعناع فلفلی به عنوان نگهدارنده طبیعی شیر پاستوریزه. تازه ها در میکروب شناسی دامپزشکی، 3(1 )، 47-59. SID. https://sid.ir/paper/393068/fa
Vancouver:
کپیاحمدی سیدمحمد، نیک نیا سمیه، میری محمدامین، حدادی طیبه. بررسی تأثیر ضد میکروبی عصاره های الکلی آلوئه ورا, بابونه آلمانی و نعناع فلفلی به عنوان نگهدارنده طبیعی شیر پاستوریزه. تازه ها در میکروب شناسی دامپزشکی[Internet]. 1399؛3(1 ):47-59. Available from: https://sid.ir/paper/393068/fa
IEEE:
کپیسیدمحمد احمدی، سمیه نیک نیا، محمدامین میری، و طیبه حدادی، “بررسی تأثیر ضد میکروبی عصاره های الکلی آلوئه ورا, بابونه آلمانی و نعناع فلفلی به عنوان نگهدارنده طبیعی شیر پاستوریزه،” تازه ها در میکروب شناسی دامپزشکی، vol. 3، no. 1 ، pp. 47–59، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/393068/fa