APA:
کپیشاملو، مصطفی، و یاورمنش، مسعود. (1395). ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره های آبی و اتانولی آلوئه ورا روی باکتری های شاخص بیماریزا (استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی, لیستریا مونوسیتوژنز). علوم و صنایع غذایی ایران، 13(55)، 149-159. SID. https://sid.ir/paper/71903/fa
Vancouver:
کپیشاملو مصطفی، یاورمنش مسعود. ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره های آبی و اتانولی آلوئه ورا روی باکتری های شاخص بیماریزا (استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی, لیستریا مونوسیتوژنز). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(55):149-159. Available from: https://sid.ir/paper/71903/fa
IEEE:
کپیمصطفی شاملو، و مسعود یاورمنش، “ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره های آبی و اتانولی آلوئه ورا روی باکتری های شاخص بیماریزا (استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی, لیستریا مونوسیتوژنز)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 55، pp. 149–159، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71903/fa