APA:
کپیدرویشی، الهام، فضل آرا، علی، و اصلاحی، محمدرضا. (1394). تاثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(1 )، 85-95. SID. https://sid.ir/paper/509066/fa
Vancouver:
کپیدرویشی الهام، فضل آرا علی، اصلاحی محمدرضا. تاثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(1 ):85-95. Available from: https://sid.ir/paper/509066/fa
IEEE:
کپیالهام درویشی، علی فضل آرا، و محمدرضا اصلاحی، “تاثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 1 ، pp. 85–95، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/509066/fa