مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

753
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

448
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 95

چکیده

قارچ دکمه ای حدود 40 درصد از کل تولید جهانی قارچ را شامل می شود اما متاسفانه به دلیل محتوای بالای آب, تغییرات پس از برداشت, میزان تنفس بالا و نداشتن یک حفاظ فیزیکی برای جلوگیری از صدمات یا حمله میکروبی, دارای ماندگاری بسیار کوتاهی در مقایسه با سایر سبزیجات است. تا کنون, روش های مختلفی مانند پرتودهی, تکنولوژی سرد سازی تحت خلا, بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته, تیمار و شستشو با محلول های ویژه و ... برای افزایش ماندگاری قارچ ها مورد استفاده قرار گرفته است. در مطالعه حاضر, اثر عصاره آلوئه ورا, به عنوان یک نگهدارنده طبیعی برای قارچ دکمه ای مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور, عصاره آلوئه ورا پس از استخراج, به نسبت های مشخص با کلسیم کلرید و سیتریک اسید ترکیب گردید و قارچ های دکمه ای در محلول فوق, به مدت پنج دقیقه غوطه ور شدند. قارچ ها پس از خارج شدن از محلول فوق و خشک شدن, در دمای 4oC قرار گرفتند و پس از طی دو دوره ده روزه, از نظر شمارش کلی باکتریایی (باکتری های مزوفیل), باکتری های سرماگرا, کپک و مخمرها مورد بررسی قرار گرفته و با گروه شاهد مقایسه شدند. نتایج نهایی نشان داد که افزودن ترکیبی ازعصاره آلوئه ورا به قارچ دکمه ای منجر به کاهش شمارش کلی میکروبی, بار میکروبی سرما دوست ها و نیز شمارش کپک ها و مخمرها در طی زمان نگهداری و نهایتا افزایش ماندگاری قارچ می گردد. ارزیابی بصری صورت گرفته نیز تاثیر مثبت عصاره آلوئه ورا, بر ظاهر قارچ های تیمار شده را به خوبی اثبات نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    درویشی، الهام، فضل آرا، علی، و اصلاحی، محمدرضا. (1394). تاثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(1 )، 85-95. SID. https://sid.ir/paper/509066/fa

    Vancouver: کپی

    درویشی الهام، فضل آرا علی، اصلاحی محمدرضا. تاثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(1 ):85-95. Available from: https://sid.ir/paper/509066/fa

    IEEE: کپی

    الهام درویشی، علی فضل آرا، و محمدرضا اصلاحی، “تاثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 1 ، pp. 85–95، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/509066/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button