مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

272
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

463
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

غربالگری باکتریوفاژهای اختصاصی سویه های Lactococcus garvieae جدا شده از قزل آلای رنگین کمان مبتلا به لاکتوکوکوزیس در ایران

صفحات

 صفحه شروع 133 | صفحه پایان 159

چکیده

لاکتوکوکوزیس یک بیماری فوق حاد سیستمیک در ماهی ها است که به وسیله Lactococcus garvieae ایجاد می شود و به دلیل خسارات اقتصادی زیاد, مشکلی نگران کننده در مزارع پرورش ماهی محسوب می شود. توانایی باکتریوفاژها در تخریب سلول های باکتریایی بدون آسیب به میزبان بیمار, این ویروس ها را به عنوان یک عامل ضدباکتریایی مناسب برای درمان بیماری های ماهی ها مطرح کرده است. در این پژوهش به منظور جداسازی باکتری ها, ماهی هایی که علایم سپتی سمی خونریزی دهنده حاد را نشان می دادند از مزارع پرورش ماهی جمع آوری شدند. پس از جداسازی باکتری ها در محیط BHI, ویژگی های فنوتیپی و ژنوتیپی باکتری ها با استفاده از آزمایش های میکروب شناسی و بیوشیمیایی, PCR و تعیین توالی ژن 16S rRNA مطالعه شد. همچنین, نمونه های آب دریا, پساب و آب و خاک مزرعه پرورش ماهی برای جداسازی باکتریوفاژهای اختصاصی مورد استفاده قرار گرفتند. پس از کشت نمونه ها, سه سویه L. garvieae و پنج باکتریوفاژ از نمونه های مختلف جداسازی شدند. با وجود تفاوت های جزئی مشاهده شده در زیر میکروسکوپ الکترونی, مشخص شد که همه فاژها متعلق به خانواده Podoviridae بودند. این ویروس های باکتریایی جداسازی شده علیه L. garvieae, دارای پتانسیل خوبی در جهت پیشگیری و کنترل بیماری لاکتوکوکوزیس در مزارع پرورش ماهی هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قاسمی، سیدمهدی، و بوذری، مجید. (1398). غربالگری باکتریوفاژهای اختصاصی سویه های Lactococcus garvieae جدا شده از قزل آلای رنگین کمان مبتلا به لاکتوکوکوزیس در ایران. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، 7(3 )، 133-159. SID. https://sid.ir/paper/394501/fa

    Vancouver: کپی

    قاسمی سیدمهدی، بوذری مجید. غربالگری باکتریوفاژهای اختصاصی سویه های Lactococcus garvieae جدا شده از قزل آلای رنگین کمان مبتلا به لاکتوکوکوزیس در ایران. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان[Internet]. 1398؛7(3 ):133-159. Available from: https://sid.ir/paper/394501/fa

    IEEE: کپی

    سیدمهدی قاسمی، و مجید بوذری، “غربالگری باکتریوفاژهای اختصاصی سویه های Lactococcus garvieae جدا شده از قزل آلای رنگین کمان مبتلا به لاکتوکوکوزیس در ایران،” فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، vol. 7، no. 3 ، pp. 133–159، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/394501/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا