APA:
کپیضیاالحق، سیدحمیدرضا. (1399). اثر برخی از نمک ها در افزایش زمان نگهداری انگور سرخ فخری شاهرود در سردخانه. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(6 (پیاپی 66) )، 101-110. SID. https://sid.ir/paper/395496/fa
Vancouver:
کپیضیاالحق سیدحمیدرضا. اثر برخی از نمک ها در افزایش زمان نگهداری انگور سرخ فخری شاهرود در سردخانه. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(6 (پیاپی 66) ):101-110. Available from: https://sid.ir/paper/395496/fa
IEEE:
کپیسیدحمیدرضا ضیاالحق، “اثر برخی از نمک ها در افزایش زمان نگهداری انگور سرخ فخری شاهرود در سردخانه،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 6 (پیاپی 66) ، pp. 101–110، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395496/fa