مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,086
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

672
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر زمان برداشت و انبارمانی بر خصوصیات کیفی انگور رقم سرخ فخری شاهرود

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 با آگاهی از زمان دقیق زمان برداشت میوه ها, راندمان در فرآیند تولید افزایش یافته, هزینه های جابه جایی و نگهداری کاهش یافته, از هدر رفتن حجم کثیری از این فرآورده ها جلوگیری به عمل می آید و باعث افزایش بازارپسندی محصولات می شود. در این پژوهش به منظور بررسی تاثیر زمان برداشت و انبارمانی بر خصوصیات کیفی انگور رقم سرخ فخری شاهرود, آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی در سه تکرار انجام گردید. نمونه برداری در چهار مرحله (یک نمونه در زمان قبل از رسیدن محصول انگور, دو نمونه در هنگام رسیدن انگور و یک نمونه بعد از رسیدن انگور) انجام گرفت و نمونه ها در سردخانه ای با درجه حرارت 1-0.5 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 94-90 درصد نگهداری شدند. نتایج به دست آمده نشان داد که با افزایش زمان انبارداری, pH و شاخص طعم کاهش یافت و همبستگی منفی و معنی داری, در سطح احتمال 99%, بین تغییرات pH و اسیدیته نمونه ها دیده شد. میزان بریکس و دکستروز با افزایش زمان برداشت, افزایش یافت. اثر متقابل زمان برداشت و مدت زمان انبارمانی نشان داد که با افزایش مدت انبارمانی, pH میوه ها کاهش چشم گیری نسبت به pH اولیه محصول پیدا کرد. هم چنین با نزدیک شدن به انتهای فصل برداشت, شاخص طعم افزایش یافت. بررسی اثر متقابل زمان برداشت و انبارمانی نشان داد که نمونه های برداشت شده در انتهای زمان برداشت (روز 35 ام), قبل از انتقال به سردخانه, دارای بالاترین میزان شاخص طعم بوده اند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قدس ولی، علیرضا، محمدی، مرتضی، محمدی چیانه، سیامک، و رشیدزاده، شیلان. (1394). بررسی تاثیر زمان برداشت و انبارمانی بر خصوصیات کیفی انگور رقم سرخ فخری شاهرود. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 5(18)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/255837/fa

    Vancouver: کپی

    قدس ولی علیرضا، محمدی مرتضی، محمدی چیانه سیامک، رشیدزاده شیلان. بررسی تاثیر زمان برداشت و انبارمانی بر خصوصیات کیفی انگور رقم سرخ فخری شاهرود. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1394؛5(18):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/255837/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا قدس ولی، مرتضی محمدی، سیامک محمدی چیانه، و شیلان رشیدزاده، “بررسی تاثیر زمان برداشت و انبارمانی بر خصوصیات کیفی انگور رقم سرخ فخری شاهرود،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 5، no. 18، pp. 1–12، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/255837/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button