APA:
کپیرواتاب، نفیسه، اسداللهی، سیمین، و اسحاقی، محمدرضا. (1398). امکان سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(1 (پیاپی 55) )، 107-120. SID. https://sid.ir/paper/395659/fa
Vancouver:
کپیرواتاب نفیسه، اسداللهی سیمین، اسحاقی محمدرضا. امکان سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(1 (پیاپی 55) ):107-120. Available from: https://sid.ir/paper/395659/fa
IEEE:
کپینفیسه رواتاب، سیمین اسداللهی، و محمدرضا اسحاقی، “امکان سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 (پیاپی 55) ، pp. 107–120، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395659/fa