APA:
کپیحسن زاده، آسیه، سحری، محمدعلی، و برزگربفرویی، محسن. (1385). خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و اکسیداسیون آن در شرایط انجماد. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(1)، 13-20. SID. https://sid.ir/paper/71997/fa
Vancouver:
کپیحسن زاده آسیه، سحری محمدعلی، برزگربفرویی محسن. خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و اکسیداسیون آن در شرایط انجماد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(1):13-20. Available from: https://sid.ir/paper/71997/fa
IEEE:
کپیآسیه حسن زاده، محمدعلی سحری، و محسن برزگربفرویی، “خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و اکسیداسیون آن در شرایط انجماد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 1، pp. 13–20، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71997/fa