مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,085
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

650
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و اکسیداسیون آن در شرایط انجماد

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 20

چکیده

 برخی خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک 1 ایرانی از قبیل درصد روغن (44.25%), ضریب شکست (1.47%), عدد پراکسید (7.21 meqO2/Kg Oil), عدد اسیدی (3.10 mgNaOH/g Oil), عدد یدی (170.67 gI2/100gOil), عدد صابونی (191.73 mgKOH/g Oil) و ترکیب اسیدهای چرب آن (C18:3, C18:2, C18:1, C18:0, C16:0) مطالعه شد. به منظور نگهداری جزء امگا-3 (43.18%), این روغن در شرایط انجماد (جو نیتروژن و دمای 30- درجه سانتی گراد) در زمانهای 0, 7, 30, 60 و 90 روز قرار داده شد و شاخص عدد پراکسید آن اندازه گیری شد. نتایج آماری نشان داد که مقدار پراکسید فقط در هفت روز اول نگهداری تفاوت معنادار داشته (p<%5) و مقدار افزایش آن (8.30%) با استانداردهای بین المللی مطابقت دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسن زاده، آسیه، سحری، محمدعلی، و برزگربفرویی، محسن. (1385). خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و اکسیداسیون آن در شرایط انجماد. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(1)، 13-20. SID. https://sid.ir/paper/71997/fa

    Vancouver: کپی

    حسن زاده آسیه، سحری محمدعلی، برزگربفرویی محسن. خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و اکسیداسیون آن در شرایط انجماد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(1):13-20. Available from: https://sid.ir/paper/71997/fa

    IEEE: کپی

    آسیه حسن زاده، محمدعلی سحری، و محسن برزگربفرویی، “خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و اکسیداسیون آن در شرایط انجماد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 1، pp. 13–20، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71997/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button