APA:
کپیتسخیری، زهرا، مهربان سنگ آتش، معصومه، و نظری، زهرا. (1398). بررسی اثر افزودن پودر سنجد بر خواص آنتی اکسیدانی, تانن و خواص حسی شکلات نعنایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 101-112. SID. https://sid.ir/paper/71737/fa
Vancouver:
کپیتسخیری زهرا، مهربان سنگ آتش معصومه، نظری زهرا. بررسی اثر افزودن پودر سنجد بر خواص آنتی اکسیدانی, تانن و خواص حسی شکلات نعنایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):101-112. Available from: https://sid.ir/paper/71737/fa
IEEE:
کپیزهرا تسخیری، معصومه مهربان سنگ آتش، و زهرا نظری، “بررسی اثر افزودن پودر سنجد بر خواص آنتی اکسیدانی, تانن و خواص حسی شکلات نعنایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 101–112، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71737/fa