مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

303
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

483
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر زمان های مختلف تعادل بر انجمادپذیری اسپرم بز با استفاده ار رقیق کننده مکمل شده با لسیتین سویا

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 37

چکیده

 هدف از اجرای آزمایش حاضر, مطالعه زمان های تعادل مختلف (2, 4 و 6 ساعت) قبل از انجماد بر فراسنجه های کیفی اسپرم بز پس از فرآیند انجماد-یخ گشایی بود. در این آزمایش, از چهار راس بز نر نژاد مهابادی اسپرم گیری شد. پس از ارزیابی های اولیه, نمونه ها با هم مخلوط و به سه قسمت مساوی تقسیم شده و در رقیق کننده ی حاوی لسیتین سویا رقیق و بعد از گذراندن زمان-های مختلف تعادل, منجمد شدند. پس از یخ گشایی, ویژگی های حرکتی اسپرم, یکپارچگی و فعالیت غشای پلاسمایی, ناهنجاری-های اسپرم و میزان پراکسیداسیون لیپیدی ارزیابی شدند. بر اساس نتایج به دست آمده زمان تعادل شش ساعت بالاترین جنبایی پیش رونده را (%39/1 ± 6/25) در مقایسه با زمان تعادل دو و چهار ساعت داشت (P ≤ 0. 05). سایر فراسنجه های کیفی اسپرم تحت تاثیر زمان های تعادل مختلف قرار نگرفت. در نتیجه, زمان تعادل قبل از انجماد اسپرم بز به مدت شش ساعت می تواند جنبایی پیش رونده را بهبود بخشد هرچند توصیه می شود سایر ارزیابی های تخصصی و باروری نیز مورد سنجش قرار گیرند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ژندی، مهدی، شاکری، ملک، نوعی رازلیقی، رضا، توحیدی، آرمین، امام وردی، مجتبی، سیفی جمادی، افشین، و معصومی، رضا. (1397). اثر زمان های مختلف تعادل بر انجمادپذیری اسپرم بز با استفاده ار رقیق کننده مکمل شده با لسیتین سویا. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 14(1 )، 29-37. SID. https://sid.ir/paper/397088/fa

    Vancouver: کپی

    ژندی مهدی، شاکری ملک، نوعی رازلیقی رضا، توحیدی آرمین، امام وردی مجتبی، سیفی جمادی افشین، معصومی رضا. اثر زمان های مختلف تعادل بر انجمادپذیری اسپرم بز با استفاده ار رقیق کننده مکمل شده با لسیتین سویا. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1397؛14(1 ):29-37. Available from: https://sid.ir/paper/397088/fa

    IEEE: کپی

    مهدی ژندی، ملک شاکری، رضا نوعی رازلیقی، آرمین توحیدی، مجتبی امام وردی، افشین سیفی جمادی، و رضا معصومی، “اثر زمان های مختلف تعادل بر انجمادپذیری اسپرم بز با استفاده ار رقیق کننده مکمل شده با لسیتین سویا،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 14، no. 1 ، pp. 29–37، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397088/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button