APA:
کپیپارسا، علی. (1399). بررسی تاثیر مصرف خوراکی اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica) بر بافت کبد و برخی پارامترهای خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، 14(4 (پیاپی 56) )، 335-346. SID. https://sid.ir/paper/397532/fa
Vancouver:
کپیپارسا علی. بررسی تاثیر مصرف خوراکی اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica) بر بافت کبد و برخی پارامترهای خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)[Internet]. 1399؛14(4 (پیاپی 56) ):335-346. Available from: https://sid.ir/paper/397532/fa
IEEE:
کپیعلی پارسا، “بررسی تاثیر مصرف خوراکی اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica) بر بافت کبد و برخی پارامترهای خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، vol. 14، no. 4 (پیاپی 56) ، pp. 335–346، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397532/fa