APA:
کپیرضازادباری، محمود، جهانگشایش، توحید، علی زاده خالدآبادی، محمد، و امیری، صابر. (1400). بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی سنتی فراسودمند سکنجبین حاوی دانه ریحان. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(112 )، 199-211. SID. https://sid.ir/paper/397553/fa
Vancouver:
کپیرضازادباری محمود، جهانگشایش توحید، علی زاده خالدآبادی محمد، امیری صابر. بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی سنتی فراسودمند سکنجبین حاوی دانه ریحان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(112 ):199-211. Available from: https://sid.ir/paper/397553/fa
IEEE:
کپیمحمود رضازادباری، توحید جهانگشایش، محمد علی زاده خالدآبادی، و صابر امیری، “بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی سنتی فراسودمند سکنجبین حاوی دانه ریحان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 112 ، pp. 199–211، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397553/fa