APA:
کپیحاج محمدی، اعظم، پیروزی فرد، میرخلیل، شاهدی، محمد، و علیزاده، محمد. (1396). ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(70)، 213-224. SID. https://sid.ir/paper/71588/fa
Vancouver:
کپیحاج محمدی اعظم، پیروزی فرد میرخلیل، شاهدی محمد، علیزاده محمد. ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(70):213-224. Available from: https://sid.ir/paper/71588/fa
IEEE:
کپیاعظم حاج محمدی، میرخلیل پیروزی فرد، محمد شاهدی، و محمد علیزاده، “ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 70، pp. 213–224، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71588/fa