APA:
کپیضامنی، عاکفه، کاشانی نژاد، مهدی، و صالحی، فخرالدین. (1394). اثر تیمارهای حرارتی بر ویژگی های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان. علوم غذایی و تغذیه، 12(4 (پیاپی 48))، 5-16. SID. https://sid.ir/paper/143283/fa
Vancouver:
کپیضامنی عاکفه، کاشانی نژاد مهدی، صالحی فخرالدین. اثر تیمارهای حرارتی بر ویژگی های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛12(4 (پیاپی 48)):5-16. Available from: https://sid.ir/paper/143283/fa
IEEE:
کپیعاکفه ضامنی، مهدی کاشانی نژاد، و فخرالدین صالحی، “اثر تیمارهای حرارتی بر ویژگی های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 4 (پیاپی 48)، pp. 5–16، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143283/fa