مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

258
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

490
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تیمار قبل از برداشت متیل جاسمونات بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه آلوی رقم قطره طلا

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 104

چکیده

 آلو از جمله میوه هایی است که به شکل مصارف تازه خوری و صنایع تبدیلی مورد استفاده قرار می گیرد. پژوهش حاضر به منظور بررسی اثر تیمار قبل از برداشت متیل جاسمونات بر خصوصیات کیفی و عمرانبارمانی میوه آلوی رقم قطره طلا انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در4 تکرار اجرا گردید. متیل جاسمونات در5 سطح (0, 5/0, 1, 5/1 و 2 میلی مولار) به صورت اسپری روی شاخه های درختان اعمال شد. میوه ها پس از برداشت در دمای 2 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 95 درصد و به مدت6 هفته در سردخانه نگهداری شدند. هر هفته پارامترهای کیفی شامل سفتی, مواد جامد محلول, اسیدیته, ویتامین ث, فنل و فلاونوئید کل, آنتی اکسیدان کل و pH عصاره میوه مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که متیل جاسمونات اثر معنی داری بر ویژگی های کیفی و عمر انبارمانی میوه داشت. میزان pH عصاره میوه در میوه های تیمار شده کمتر از میوه های شاهد و میزان مواد جامد محلول, سفتی, اسیدیته, ویتامین ث, فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتر از شاهد نشان دادند. متیل جاسمونات در غلظت 2 میلی مولار سبب حفظ بهتر ویتامین ث, مواد جامد محلول, اسیدیته, سفتی, فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی در مقایسه با سایر غلظت ها گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلامی، فرشته، و حاجی لو، جعفر. (1397). اثر تیمار قبل از برداشت متیل جاسمونات بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه آلوی رقم قطره طلا. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(1 )، 93-104. SID. https://sid.ir/paper/397697/fa

    Vancouver: کپی

    سلامی فرشته، حاجی لو جعفر. اثر تیمار قبل از برداشت متیل جاسمونات بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه آلوی رقم قطره طلا. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(1 ):93-104. Available from: https://sid.ir/paper/397697/fa

    IEEE: کپی

    فرشته سلامی، و جعفر حاجی لو، “اثر تیمار قبل از برداشت متیل جاسمونات بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه آلوی رقم قطره طلا،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 1 ، pp. 93–104، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397697/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button