مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

302
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

481
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهبود برخی از خصوصیات میوه آلوی رقم قطره طلا توسط کاربرد برگی نانوذرات سیلیس و کلرید کلسیم

صفحات

 صفحه شروع 83 | صفحه پایان 93

چکیده

 با توجه به ضایعات زیاد محصولات کشاورزی در ایران, توجه به مرحله پس از برداشت امری ضروری است. به منظور بررسی اثر محلول پاشی پیش از برداشت کلرید کلسیم و نانو ذرات سیلیس بر خصوصیات کمی و کیفی میوه آلو, آزمایشی در باغ تحقیقاتی دانشگاه شاهد انجام شد. این آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با ترکیب تیمارهای کلرید کلسیم و نانو ذرات سلیس در 4 تکرار اجرا شد. در این آزمایش از 4 سطح کلرید کلسیم (0, 500, 1000 و 2000 میلی گرم در لیتر) و 3 سطح نانو ذرات سلیس (0, 200 و 400 میلی گرم در لیتر) استفاده شد, محلول پاشی با آب مقطر (غلظت صفر هر دو ترکیب) به عنوان تیمار شاهد در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد که سطوح ترکیبی تیمارهای مختلف نسبت به تیمار شاهد اثر معنی داری بر وزن, طول, قطر, سفتی میوه, مواد جامد محلول, pH عصاره میوه, اسیدیته قابل تیتراسیون و ویتامین ث داشتند. ترکیب تیماری 200 میلی گرم در لیتر سیلیس به همراه 1000 میلی-گرم در لیتر کلرید کلسیم و ترکیب تیماری 400 میلی گرم در لیتر سیلیس به همراه 1000 میلی گرم در لیتر کلرید کلسیم بهترین اثر را بر بیشتر شاخص ها داشتند. به نظر می رسد محلول پاشی درختان با کلرید کلسیم و نانوذرات سیلیس در مرحله پیش از برداشت می-تواند خصوصیات کمی و کیفی میوه آلو را در مرحله پس از برداشت بهبود بخشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرخ زاد، یوسف، شرفی، یاور، طباطبایی، سیدجلال، و سلیمی، مهری. (1398). بهبود برخی از خصوصیات میوه آلوی رقم قطره طلا توسط کاربرد برگی نانوذرات سیلیس و کلرید کلسیم. پژوهش های میوه کاری، 4(2 )، 83-93. SID. https://sid.ir/paper/368034/fa

    Vancouver: کپی

    فرخ زاد یوسف، شرفی یاور، طباطبایی سیدجلال، سلیمی مهری. بهبود برخی از خصوصیات میوه آلوی رقم قطره طلا توسط کاربرد برگی نانوذرات سیلیس و کلرید کلسیم. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1398؛4(2 ):83-93. Available from: https://sid.ir/paper/368034/fa

    IEEE: کپی

    یوسف فرخ زاد، یاور شرفی، سیدجلال طباطبایی، و مهری سلیمی، “بهبود برخی از خصوصیات میوه آلوی رقم قطره طلا توسط کاربرد برگی نانوذرات سیلیس و کلرید کلسیم،” پژوهش های میوه کاری، vol. 4، no. 2 ، pp. 83–93، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368034/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button