APA:
کپیفرخ زاد، یوسف، شرفی، یاور، طباطبایی، سیدجلال، و سلیمی، مهری. (1398). بهبود برخی از خصوصیات میوه آلوی رقم قطره طلا توسط کاربرد برگی نانوذرات سیلیس و کلرید کلسیم. پژوهش های میوه کاری، 4(2 )، 83-93. SID. https://sid.ir/paper/368034/fa
Vancouver:
کپیفرخ زاد یوسف، شرفی یاور، طباطبایی سیدجلال، سلیمی مهری. بهبود برخی از خصوصیات میوه آلوی رقم قطره طلا توسط کاربرد برگی نانوذرات سیلیس و کلرید کلسیم. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1398؛4(2 ):83-93. Available from: https://sid.ir/paper/368034/fa
IEEE:
کپییوسف فرخ زاد، یاور شرفی، سیدجلال طباطبایی، و مهری سلیمی، “بهبود برخی از خصوصیات میوه آلوی رقم قطره طلا توسط کاربرد برگی نانوذرات سیلیس و کلرید کلسیم،” پژوهش های میوه کاری، vol. 4، no. 2 ، pp. 83–93، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368034/fa