APA:
کپیشکراله فام، صبا، حاجیلو، جعفر، زارع، فریبرز، طباطبایی، سیدجلال، و نقشی بندحسنی، رحیم. (1391). اثر کلرید کلسیم و اسید سالیسیلیک بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری آلو رقم قطره طلا. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(1)، 75-75. SID. https://sid.ir/paper/148643/fa
Vancouver:
کپیشکراله فام صبا، حاجیلو جعفر، زارع فریبرز، طباطبایی سیدجلال، نقشی بندحسنی رحیم. اثر کلرید کلسیم و اسید سالیسیلیک بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری آلو رقم قطره طلا. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(1):75-75. Available from: https://sid.ir/paper/148643/fa
IEEE:
کپیصبا شکراله فام، جعفر حاجیلو، فریبرز زارع، سیدجلال طباطبایی، و رحیم نقشی بندحسنی، “اثر کلرید کلسیم و اسید سالیسیلیک بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری آلو رقم قطره طلا،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 1، pp. 75–75، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148643/fa