مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,679
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر کلرید کلسیم و اسید سالیسیلیک بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری آلو رقم قطره طلا

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 75

چکیده

 این تحقیق به منظور مطالعه اثر کلرید کلسیم و اسید سالیسیلیک در کیفیت و انبارمانی میوه آلو رقم «قطره طلا» صورت گرفت. در این آزمایش 5 سطح تیماری و 6 هفته انبارداری به عنوان عامل زمان در قالب آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با 3 تکرار بر ویژگیهای کیفی از قبیل کاهش وزن, سفتی, مواد جامد محلول, pH, اسیدیته و ویتامین ث در تابستان 9331, در آزمایشگاه بیولوژی گلدهی و فیزیولوژی رشد و نمو دانشگاه تبریز مورد مطالعه قرار گرفت. تیمارها شامل کلرید کلسیم 66 و 36 میلی مولار, اسید سالیسیلیک 9 و 3 میلی مولار و آب مقطر )تیمار شاهد( بودند. میوه ها پس از تیمار به روش غوطه وری در سردخانه با شرایط دمایی 29 درجه سانتیگراد و رطوبت 36% نگهداری و سپس پارامترهای کیفی در طول دوره انبارداری, هر هفته یکبار اندازه گیری شدند. نتایج آزمایش نشان داد که اثر تیمار و زمان بر تمام صفات اندازه گیری شده در سطح آماری 9 درصد معنیدار بوده است. اثر متقابل تیمار زمان در دو صفت سفتی و مقدار مواد جامد محلول تفاوت معنیداری نداشت. در حالی که برهمکنش تیمار و زمان بر روی درصد کاهش وزن تر میوه,pH  و اسیدیته در سطح آماری 9 درصد و بر میزان ویتامین ث تاثیر معنیداری در سطح احتمال 5 درصد به همراه داشت. مقایسه میانگین داده ها نشان داد که بین شاهد و بقیه تیمارها اختلاف معنیداری در تمام ویژگیها وجود دارد. در بین تیمارها شاخصترین تیمار در حفظ ویتامین ث میوه ها کلرید کلسیم 66 میلی مولار بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شکراله فام، صبا، حاجیلو، جعفر، زارع، فریبرز، طباطبایی، سیدجلال، و نقشی بندحسنی، رحیم. (1391). اثر کلرید کلسیم و اسید سالیسیلیک بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری آلو رقم قطره طلا. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 22(1)، 75-75. SID. https://sid.ir/paper/148643/fa

    Vancouver: کپی

    شکراله فام صبا، حاجیلو جعفر، زارع فریبرز، طباطبایی سیدجلال، نقشی بندحسنی رحیم. اثر کلرید کلسیم و اسید سالیسیلیک بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری آلو رقم قطره طلا. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(1):75-75. Available from: https://sid.ir/paper/148643/fa

    IEEE: کپی

    صبا شکراله فام، جعفر حاجیلو، فریبرز زارع، سیدجلال طباطبایی، و رحیم نقشی بندحسنی، “اثر کلرید کلسیم و اسید سالیسیلیک بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری آلو رقم قطره طلا،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 1، pp. 75–75، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148643/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button