APA:
کپیابراهیمی، سحر، پوراحمد، رضوان، و خورشیدپور، بیژن. (1397). تولید خامه شکلاتی رژیمی حاوی استویا, سوکرالوز و اینولین و بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی آن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(3 )، 15-25. SID. https://sid.ir/paper/397716/fa
Vancouver:
کپیابراهیمی سحر، پوراحمد رضوان، خورشیدپور بیژن. تولید خامه شکلاتی رژیمی حاوی استویا, سوکرالوز و اینولین و بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی آن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(3 ):15-25. Available from: https://sid.ir/paper/397716/fa
IEEE:
کپیسحر ابراهیمی، رضوان پوراحمد، و بیژن خورشیدپور، “تولید خامه شکلاتی رژیمی حاوی استویا, سوکرالوز و اینولین و بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی آن،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 3 ، pp. 15–25، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397716/fa