APA:
کپیکاتوزیان، ایمان، معتمدزادگان، علی، و دانشی، محمد. (1395). تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی, فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 8(1 )، 23-40. SID. https://sid.ir/paper/240153/fa
Vancouver:
کپیکاتوزیان ایمان، معتمدزادگان علی، دانشی محمد. تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی, فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1395؛8(1 ):23-40. Available from: https://sid.ir/paper/240153/fa
IEEE:
کپیایمان کاتوزیان، علی معتمدزادگان، و محمد دانشی، “تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی, فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 8، no. 1 ، pp. 23–40، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240153/fa