APA:
کپیعباسی، امین. (1398). تغییرات برخی از صفات فیزیولوژیک و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه گلرنگ با کاربرد نانو ذرات سیلیکون, تیتانیوم و روی در شرایط مختلف رطوبتی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 9(3 )، 27-43. SID. https://sid.ir/paper/397845/fa
Vancouver:
کپیعباسی امین. تغییرات برخی از صفات فیزیولوژیک و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه گلرنگ با کاربرد نانو ذرات سیلیکون, تیتانیوم و روی در شرایط مختلف رطوبتی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1398؛9(3 ):27-43. Available from: https://sid.ir/paper/397845/fa
IEEE:
کپیامین عباسی، “تغییرات برخی از صفات فیزیولوژیک و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه گلرنگ با کاربرد نانو ذرات سیلیکون, تیتانیوم و روی در شرایط مختلف رطوبتی،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 9، no. 3 ، pp. 27–43، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397845/fa