APA:
کپییگانه پرست، محمد، جعفری اروری، علیرضا، خجسته کی، مهدی، و هاشمی، سیدمحمد. (1397). بررسی تاثیر سطوح مختلف اسانس مرزه در آب آشامیدنی بر عملکرد و برخی صفات لاشه, ایمنی و هماتولوژی جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 31(120 )، 19-34. SID. https://sid.ir/paper/398171/fa
Vancouver:
کپییگانه پرست محمد، جعفری اروری علیرضا، خجسته کی مهدی، هاشمی سیدمحمد. بررسی تاثیر سطوح مختلف اسانس مرزه در آب آشامیدنی بر عملکرد و برخی صفات لاشه, ایمنی و هماتولوژی جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1397؛31(120 ):19-34. Available from: https://sid.ir/paper/398171/fa
IEEE:
کپیمحمد یگانه پرست، علیرضا جعفری اروری، مهدی خجسته کی، و سیدمحمد هاشمی، “بررسی تاثیر سطوح مختلف اسانس مرزه در آب آشامیدنی بر عملکرد و برخی صفات لاشه, ایمنی و هماتولوژی جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 31، no. 120 ، pp. 19–34، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/398171/fa