مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

595
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

658
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس ورمی فرم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم جدا شده از عسل و امکان تولید آب هلو و آب توت فرنگی پروبیوتیک

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 55

چکیده

 استفاده از مکمل های پروبیوتیک در صنعت زنبورداری سبب افزایش سرعت رشد و بهبودضریب تبدیل خوراک و بهبود مقاومت در مقابل بیماری و افزایش تولید عسل می شوددر این تحقیق پروبیوتیک های دو گونه باکتری لاکتوباسیلوس ورمی فرم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم جدا شده از عسل معده زنبوران عسل, تحت آزمون های تشخیصی قرار گرفت. باکتری های پروبیوتیک مذکور در مقادیر cfu/ml108 به صورت تکی و مخلوط به آبمیوه طبیعی هلو و توت فرنگی تلقیح شدند. آزمون های محصول عبارت بودند از ارزیابی اسیدیته و pH, ارزیابی درصد مواد جامد محلول (بریکس), ارزیابی قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک, ارزیابی درصد قندهای احیاء و همچنین ارزیابی حسی, نتایج نشان داد با افزایش مدت زمان نگهداری و افزایش جمعیت پروبیوتیک, میزان اسیدیته افزایش و pH, بریکس و همچنین درصد قندهای احیاء به طور معنی داری (05/0p≤ ) کاهش یافت. همچنین خصوصیات حسی تیمارها به طور معنی داری (05/0p≤ ) با کاهش مقبولیت در طی زمان نگهداری و همچنین افزایش میزان جمعیت پروبیوتیک مواجه بود. با گذشت زمان قابلیت زنده مانی پروبیوتیک ها در تمامی تیمارها کاهش یافت که کمترین کاهش در تیمارهای حاوی مخلوط دو نوع پروبیوتیک رخ داد. اگر چه تعداد باکتری های پروبیوتیک طی 21 روز کاهش یافت ولی تعداد آن ها پس از 21 روز نگهداری بالاتر از cfu/ml106 بود بنابراین مطابق با استاندارد ملی کلیه آبمیوه ها بعنوان پروبیوتیک محسوب شدند. نتایج نشان داد تیمار حاوی آب هلو و دارای جمعیت cfu/ml108 از مخلوط 50 درصد لاکتوباسیلوس باسیلوس ورمی فرم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم به عنوان تیمار بهینه انتخاب شد

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیدوار، فاطمه، اسحاقی، محمدرضا، و ناطقی، لیلا. (1398). بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس ورمی فرم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم جدا شده از عسل و امکان تولید آب هلو و آب توت فرنگی پروبیوتیک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 5(2 )، 39-55. SID. https://sid.ir/paper/398587/fa

    Vancouver: کپی

    امیدوار فاطمه، اسحاقی محمدرضا، ناطقی لیلا. بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس ورمی فرم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم جدا شده از عسل و امکان تولید آب هلو و آب توت فرنگی پروبیوتیک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1398؛5(2 ):39-55. Available from: https://sid.ir/paper/398587/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه امیدوار، محمدرضا اسحاقی، و لیلا ناطقی، “بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس ورمی فرم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم جدا شده از عسل و امکان تولید آب هلو و آب توت فرنگی پروبیوتیک،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 5، no. 2 ، pp. 39–55، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/398587/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button