APA:
کپیامیدوار، فاطمه، اسحاقی، محمدرضا، و ناطقی، لیلا. (1398). بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس ورمی فرم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم جدا شده از عسل و امکان تولید آب هلو و آب توت فرنگی پروبیوتیک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 5(2 )، 39-55. SID. https://sid.ir/paper/398587/fa
Vancouver:
کپیامیدوار فاطمه، اسحاقی محمدرضا، ناطقی لیلا. بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس ورمی فرم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم جدا شده از عسل و امکان تولید آب هلو و آب توت فرنگی پروبیوتیک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1398؛5(2 ):39-55. Available from: https://sid.ir/paper/398587/fa
IEEE:
کپیفاطمه امیدوار، محمدرضا اسحاقی، و لیلا ناطقی، “بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس ورمی فرم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم جدا شده از عسل و امکان تولید آب هلو و آب توت فرنگی پروبیوتیک،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 5، no. 2 ، pp. 39–55، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/398587/fa