APA:
کپیرستمی، علی، آرامویچ داویتین، ویگو، و احمدوند، گودرز. (1398). تاثیر کودهای سبز و نیتروژن روی برخی خصوصیات کمی و کیفی سیب زمینی. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، 19(1 )، 191-206. SID. https://sid.ir/paper/398598/fa
Vancouver:
کپیرستمی علی، آرامویچ داویتین ویگو، احمدوند گودرز. تاثیر کودهای سبز و نیتروژن روی برخی خصوصیات کمی و کیفی سیب زمینی. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)[Internet]. 1398؛19(1 ):191-206. Available from: https://sid.ir/paper/398598/fa
IEEE:
کپیعلی رستمی، ویگو آرامویچ داویتین، و گودرز احمدوند، “تاثیر کودهای سبز و نیتروژن روی برخی خصوصیات کمی و کیفی سیب زمینی،” فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، vol. 19، no. 1 ، pp. 191–206، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/398598/fa