مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

882
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

288
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر مواد افزودنی مختلف روی ماندگاری مخمر Pichia guilliermondii در حامل های پودری و کارایی آنها در کنترل کپک آبی سیب

صفحات

 صفحه شروع 435 | صفحه پایان 446

چکیده

 در این مطالعه تاثیر سه ماده افزوده سوکروز, آلجینات سدیم و صمغ عربی روی پایداری سلول های مخمر Pichia guilliermondii در فرمولاسیون های پودری مورد بررسی و مقایسه قرار گرفت. سلول های مخمر پس از تکثیر در محیط کشت ملاس نیشکر با حامل های پودری تالک, کائولین, سبوس گندم و سبوس برنج و مواد افزوده مختلف شامل سوکروز, صمغ عربی و سدیم آلجینات مخلوط شدند. جمعیت مخمر در 16 فرموله تهیه شده طی دوره شش ماهه مورد بررسی قرار گرفت. در پایان دوره شش ماهه نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد, بیشترین جمعیت سلول زنده مخمر در هر گرم فرمولاسیون با تعداد 1011×1.4 و 1010×6.5 به ترتیب در فرمولاسیون های شماره 11 (سبوس گندم همراه با صمغ عربی) و 15 (سبوس گندم همراه با سوکروز) و کمترین جمعیت سلول زنده مخمر با تعداد 107×7.6 سلول در فرمولاسیون شماره 2 (کائولین) دیده شد. در فرمولاسیون های نگهداری شده در 24 درجه سانتی گراد نیز بیشترین جمعیت سلول زنده مخمر با تعداد 1010×6.5 در فرمولاسیون شماره 15 مشاهده شد. در دمای 24 درجه نیز کمترین تعداد سلول زنده در فرمولاسیون شماره 2 مشاهده گردید. در بررسی اثر فرمولاسیون در کنترل بیماری کپک آبی سیب در شرایط انبار نتایج قابل قبولی حاصل شد. در بررسی کارایی فرمولاسیون های نگهداری شده در هر دو دمای 4 و 24 درجه سانتی گراد, بیشترین کاهش مساحت لکه بیماری روی میوه سیب با کاربرد فرمولاسیون شماره 15 دارای سوکروز و سبوس گندم مشاهده شد. تحقیق حاضر نشان داد که نوع و مقدار مواد به کار رفته در فرمولاسیون باعث حفظ قدرت حیات و کارایی جدایه آنتاگونیست در طی مدت انبارداری شده و موجب حفظ شدت اثر آن در کنترل بیماری در شرایط انبار می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مختارنژاد، لاچین، اعتباریان، حسن رضا، فاضلی، محمدرضا، و خوشایند، محمدرضا. (1390). بررسی تاثیر مواد افزودنی مختلف روی ماندگاری مخمر Pichia guilliermondii در حامل های پودری و کارایی آنها در کنترل کپک آبی سیب. بیماریهای گیاهی، 47(4 (پیاپی 188))، 435-446. SID. https://sid.ir/paper/398682/fa

    Vancouver: کپی

    مختارنژاد لاچین، اعتباریان حسن رضا، فاضلی محمدرضا، خوشایند محمدرضا. بررسی تاثیر مواد افزودنی مختلف روی ماندگاری مخمر Pichia guilliermondii در حامل های پودری و کارایی آنها در کنترل کپک آبی سیب. بیماریهای گیاهی[Internet]. 1390؛47(4 (پیاپی 188)):435-446. Available from: https://sid.ir/paper/398682/fa

    IEEE: کپی

    لاچین مختارنژاد، حسن رضا اعتباریان، محمدرضا فاضلی، و محمدرضا خوشایند، “بررسی تاثیر مواد افزودنی مختلف روی ماندگاری مخمر Pichia guilliermondii در حامل های پودری و کارایی آنها در کنترل کپک آبی سیب،” بیماریهای گیاهی، vol. 47، no. 4 (پیاپی 188)، pp. 435–446، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/398682/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button