مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

896
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

629
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

القای پاسخ های دفاعی و کنترل بیولوژیک بیماری کپک آبی میوه سیب Penicellium expansum به وسیله مخمر (Rhodotorula mucilaginous (A1

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 57

چکیده

 در این تحقیق, جدایه A1 از مخمر Rhodotorula mucilaginosa برای کنترل کپک آبی سیب Penicillium expansum به کار گرفته شد. آزمون تست تقابل, متابولیت های خارج سلولی و مواد فرار در آزمایشگاه برای ارزیابی قدرت بیوکنترلی مخمر به کار برده شد. این جدایه از مخمر رشد قارچ P. expansum را کاهش داد. در آزمون کشت تقابل, میزان کاهش رشد 60.97 درصد, در مورد گاز فرار 90.57 درصد, و در تست متابولیت های خارج سلولی 83.36 درصد بود. در آزمایش های انباری چاهک ایجاد شده روی سیب با 40 میکرولیتر سوسپانسیون مخمر آنتاگونیست و 24 ساعت بعد 20 میکرولیتر سوسپانسیون قارچ عامل بیماری مایه زنی شد. سیب های مایه زنی شده در 20 و 5 درجه سانتی گراد در انبار قرار گرفتند. مساحت لکه ها در روی سیب های تیمار شده با مخمر در هر دو دما در مقایسه با شاهد, کاهش معنی داری نشان دادند. در قسمت دوم آزمایش, توانایی مخمر در القاء دو آنزیم پراکسیداز و کاتالاز و همچنین ترکیبات فنلی در بافت میوه سیب بررسی شد. میزان فعالیت آنزیم های پراکسیداز, کاتالاز و میزان ترکیبات فنل کل در روزهای دوم, چهارم, ششم, هشتم و دهم بعد از مایه زنی عامل بیماری اندازه گیری شد. این جدایه مخمری, فعالیت آنزیم های پراکسیداز و کاتالاز را افزایش داد که این افزایش در روز ششم بعد از مایه زنی, عامل بیماری به حداکثر میزان خود رسید. بیشترین میزان کل ترکیبات فنلی هم در سیب های آلوده تیمار شده با جدایه مخمر در روز ششم بعد از مایه زنی دیده شد که نسبت به شاهد آب مقطر به طور معنی داری افزایش یافته بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلام نژاد، جلال، اعتباریان، حسن رضا، و ناصری نسب، فاطمه. (1390). القای پاسخ های دفاعی و کنترل بیولوژیک بیماری کپک آبی میوه سیب Penicellium expansum به وسیله مخمر (Rhodotorula mucilaginous (A1. تحقیقات بیماری های گیاهی، 1(2)، 45-57. SID. https://sid.ir/paper/233769/fa

    Vancouver: کپی

    غلام نژاد جلال، اعتباریان حسن رضا، ناصری نسب فاطمه. القای پاسخ های دفاعی و کنترل بیولوژیک بیماری کپک آبی میوه سیب Penicellium expansum به وسیله مخمر (Rhodotorula mucilaginous (A1. تحقیقات بیماری های گیاهی[Internet]. 1390؛1(2):45-57. Available from: https://sid.ir/paper/233769/fa

    IEEE: کپی

    جلال غلام نژاد، حسن رضا اعتباریان، و فاطمه ناصری نسب، “القای پاسخ های دفاعی و کنترل بیولوژیک بیماری کپک آبی میوه سیب Penicellium expansum به وسیله مخمر (Rhodotorula mucilaginous (A1،” تحقیقات بیماری های گیاهی، vol. 1، no. 2، pp. 45–57، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233769/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button