APA:
کپیآذرمی، رسول، و چاپارزاده، نادر. (1397). تأثیر شوری و مرحله رسیدن میوه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه گوجه فرنگی در سیستم آبکشت. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، 41(2 )، 91-102. SID. https://sid.ir/paper/399080/fa
Vancouver:
کپیآذرمی رسول، چاپارزاده نادر. تأثیر شوری و مرحله رسیدن میوه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه گوجه فرنگی در سیستم آبکشت. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1397؛41(2 ):91-102. Available from: https://sid.ir/paper/399080/fa
IEEE:
کپیرسول آذرمی، و نادر چاپارزاده، “تأثیر شوری و مرحله رسیدن میوه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه گوجه فرنگی در سیستم آبکشت،” تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 41، no. 2 ، pp. 91–102، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399080/fa