APA:
کپیجعفرپور، درنوش، هاشمی، سیدمحمدباقر، و قائدی، اعظم. (1400). بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره قسمت های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(113 )، 289-299. SID. https://sid.ir/paper/399130/fa
Vancouver:
کپیجعفرپور درنوش، هاشمی سیدمحمدباقر، قائدی اعظم. بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره قسمت های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(113 ):289-299. Available from: https://sid.ir/paper/399130/fa
IEEE:
کپیدرنوش جعفرپور، سیدمحمدباقر هاشمی، و اعظم قائدی، “بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره قسمت های مختلف زعفران و کاربرد آن در خامه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 113 ، pp. 289–299، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399130/fa