مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

334
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

514
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر منفرد و ترکیبی برخی پروبیوتیک ها بر ایمنی موکوسی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 286 | صفحه پایان 298

چکیده

 چکیده: امروزه استفاده از محرک های ایمنی طبیعی برای افزایش پاسخ ایمنی در ماهی جهت مقابله با بیماری ها افزایش یافته است, پروبیوتیک ها به عنوان میکروب هایی که به میزبان سود می رسانند شناخته شده اند و یک جایگزین مناسب برای مواد شیمیایی و آنتی بیوتیک ها در پرورش ماهی هستند. در این پژوهش اثر باکتری پدیکوکوس اسیدی لاکتیسی (Pediococcus asidilactici) و مخمر ساکارومایسیس (Saccharomyces cerevisiae) بر تغییرات میزان ایمونوگلوبولین کل, پروتئین کل, آلبومین و گلوبولین, 112 قطعه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با میانگین وزن 10 ± 30 گرم به مدت 42 روز مورد بررسی قرار گرفت. پس از دو هفته سازگاری ماهیان به 4 گروه با دو تکرار تقسیم شدند. گروه اول با باکتری پدیکوکوس اسیدی لاکتیسی با غلظت CFU/g 107 در هر گرم پودر باکتری, گروه دوم با مخمر ساکارومایسیس با غلظت CFU/g 107 در هر گرم پودر مخمر, گروه سوم ترکیب باکتری پدیکوکوس اسیدی لاکتیسی و مخمر ساکارومایسیس با غلظت CFU/g 107 و گروه چهارم به عنوان گروه شاهد در نظر گرفته شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که استفاده از مکمل های مذکور باعث افزایش پارامترهای ایمونوگلوبولین کل, پروتئین کل, آلبومین و گلوبولین در موکوس ماهی کپور معمولی می شود اما این تغییرات در مقایسه با گروه شاهد بر اساس آزمون دانکن معنی دار نبود (P≥ 0/05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    وزیرزاده، آریا، و معصومی فشانی، هاجر. (1398). اثر منفرد و ترکیبی برخی پروبیوتیک ها بر ایمنی موکوسی کپور معمولی (Cyprinus carpio). پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)، 32(3 )، 286-298. SID. https://sid.ir/paper/399916/fa

    Vancouver: کپی

    وزیرزاده آریا، معصومی فشانی هاجر. اثر منفرد و ترکیبی برخی پروبیوتیک ها بر ایمنی موکوسی کپور معمولی (Cyprinus carpio). پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)[Internet]. 1398؛32(3 ):286-298. Available from: https://sid.ir/paper/399916/fa

    IEEE: کپی

    آریا وزیرزاده، و هاجر معصومی فشانی، “اثر منفرد و ترکیبی برخی پروبیوتیک ها بر ایمنی موکوسی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)، vol. 32، no. 3 ، pp. 286–298، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399916/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button