APA:
کپیعزیزیان، مهتاب، ساکی، علی اصغر، و یعقوبفر، اکبر. (1397). اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی, پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر, خصوصیات کیفی پا, سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 31(120 )، 159-172. SID. https://sid.ir/paper/399951/fa
Vancouver:
کپیعزیزیان مهتاب، ساکی علی اصغر، یعقوبفر اکبر. اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی, پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر, خصوصیات کیفی پا, سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1397؛31(120 ):159-172. Available from: https://sid.ir/paper/399951/fa
IEEE:
کپیمهتاب عزیزیان، علی اصغر ساکی، و اکبر یعقوبفر، “اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی, پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر, خصوصیات کیفی پا, سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 31، no. 120 ، pp. 159–172، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399951/fa