Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

264
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

476
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر عوامل پخت دوگانه و سه گانه بر عمر کاربری سیستم بایندر بر پایه HTPB

صفحات

 صفحه شروع 111 | صفحه پایان 118

چکیده

 هدف این پژوهش بررسی اثر عوامل پخت [s1] دوگانه و سه گانه بر عمرکاربری سیستم بایندر برپایه HTPB با استفاده از عوامل پخت با واکنش پذیری کمتر, مانند IPDI و HDI همراه باTDI می باشد. در ابتدا سرعت واکنش پلیمریزاسیون در حضور هر یک از عوامل پخت TDI, IPDI و HDI به تنهایی با استفاده از روش رئولوژیکی در دمای ° C 60 بررسی شد که رفتار دو مرحله ای سینتیک پخت (برای TDI و IPDI) مشاهده شد. اندازه گیری عمر کاربری بایندرها با سیستم پخت دوگانه TDI: IPDI و TDI: HDI با نسبت 3: 1, به ترتیب عمرهای کاربری 285 دقیقه (حدود 12% افزایش نسبت به سیستم TDI یگانه) و 195 دقیقه (حدود 24% کاهش نسبت به سیستم TDI یگانه) را نشان داد. نکته مهم کاهش خلاف انتظار عمر کاربری بایندر با سیستم پخت دوگانه TDI-HDI می باشد که شاید بتوان بر این مبنا به HDI نقش کاتالیزوری نسبت داد. در ادامه به بایندر با سیستم پخت دوگانه TDI-IPDI (با عمر کاربری 285 دقیقه) عامل پخت سوم HDI اضافه شد. عمر کاربری بایندر با سیستم پخت سه گانه TDI-IPDI-HDI با 15 دقیقه کاهش به 270 دقیقه رسید که می تواند تأیید مجددی بر نقش کاتالیزوری HDI در پلیمریزاسیون باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدتقی نژاد، هادی، کبریت چی، عباس، نیازی، سیدمحمدرضا، و ممبینی، جهانبخش. (1398). بررسی اثر عوامل پخت دوگانه و سه گانه بر عمر کاربری سیستم بایندر بر پایه HTPB. مواد پرانرژی، 14(2 (پیاپی 42) )، 111-118. SID. https://sid.ir/paper/400366/fa

    Vancouver: کپی

    محمدتقی نژاد هادی، کبریت چی عباس، نیازی سیدمحمدرضا، ممبینی جهانبخش. بررسی اثر عوامل پخت دوگانه و سه گانه بر عمر کاربری سیستم بایندر بر پایه HTPB. مواد پرانرژی[Internet]. 1398؛14(2 (پیاپی 42) ):111-118. Available from: https://sid.ir/paper/400366/fa

    IEEE: کپی

    هادی محمدتقی نژاد، عباس کبریت چی، سیدمحمدرضا نیازی، و جهانبخش ممبینی، “بررسی اثر عوامل پخت دوگانه و سه گانه بر عمر کاربری سیستم بایندر بر پایه HTPB،” مواد پرانرژی، vol. 14، no. 2 (پیاپی 42) ، pp. 111–118، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/400366/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا