APA:
کپیساسانیان، سپیده، غیاثی طرزی، بابک، و حبیبی، فاطمه. (1397). بررسی مقایسه ای روش های مختلف پیش پخت بر خواص رئولوژیکی برنج فوری تهیه شده از رقم هاشمی. علوم غذایی و تغذیه، 15(3 (پیاپی 59) )، 23-30. SID. https://sid.ir/paper/143120/fa
Vancouver:
کپیساسانیان سپیده، غیاثی طرزی بابک، حبیبی فاطمه. بررسی مقایسه ای روش های مختلف پیش پخت بر خواص رئولوژیکی برنج فوری تهیه شده از رقم هاشمی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛15(3 (پیاپی 59) ):23-30. Available from: https://sid.ir/paper/143120/fa
IEEE:
کپیسپیده ساسانیان، بابک غیاثی طرزی، و فاطمه حبیبی، “بررسی مقایسه ای روش های مختلف پیش پخت بر خواص رئولوژیکی برنج فوری تهیه شده از رقم هاشمی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 3 (پیاپی 59) ، pp. 23–30، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143120/fa