Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

387
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

464
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی برخی از عامل های انرژی و اکسرژی در طی عملیات حرارت دهی اهمیک آب نارنج

صفحات

 صفحه شروع 435 | صفحه پایان 445

چکیده

 مواد غذایی از ترکیبات مختلفی تشکیل شده اند و بعد از مدتی عمر مفید خود را از دست می دهند و یکی از روش های افزایش ماندگاری مواد غذایی فرآیند حرارتی می باشد, ازاین رو در این تحقیق یک دستگاه گرمایش اهمیک ساخته شد تا فرآیند حرارت دهی انجام شود. در این فرآیند سه گرادیان ولتاژ ورودی (V cm-1 33/8, 83/10 و 33/13) و سه درصد کاهش وزن نمونه (10, 20 و 30 درصد) نسبت به وزن کل انتخاب گردید. طی فرآیند حرارتی روند بازده انرژی, بازده اکسرژی, اکسرژی تلف شده و پتانسیل بهبود بررسی شد. تمامی آزمایش ها در سه تکرار انجام گرفت و نتایج با استفاده از نرم افزار SAS برای بررسی آماری در آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی تجزیه و تحلیل شد. با توجه به نتایج به دست آمده بیشترین مقدار بازده انرژی و اکسرژی در گرادیان ولتاژV cm-1 33/13و برای پتانسیل بهبود و اکسرژی تلف شده در گرادیان ولتاژ 33/8 می باشد. بیشترین بازده انرژی 16/91% در درصد کاهش وزن 10% و برای بازده اکسرژی 51/59% در درصد کاهش وزن 30% بوده است و بیشترین مقدار اکسرژی تلف شده و پتانسیل بهبود در درصد کاهش وزن 30% و به ترتیب kW 76/6 و 624/5 بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    واحدی ترشیزی، محمد، آزادبخت، محسن، و کاشانی نژاد، مهدی. (1400). بررسی برخی از عامل های انرژی و اکسرژی در طی عملیات حرارت دهی اهمیک آب نارنج. ماشین های کشاورزی، 11(2 (پیاپی 22) )، 435-445. SID. https://sid.ir/paper/402582/fa

    Vancouver: کپی

    واحدی ترشیزی محمد، آزادبخت محسن، کاشانی نژاد مهدی. بررسی برخی از عامل های انرژی و اکسرژی در طی عملیات حرارت دهی اهمیک آب نارنج. ماشین های کشاورزی[Internet]. 1400؛11(2 (پیاپی 22) ):435-445. Available from: https://sid.ir/paper/402582/fa

    IEEE: کپی

    محمد واحدی ترشیزی، محسن آزادبخت، و مهدی کاشانی نژاد، “بررسی برخی از عامل های انرژی و اکسرژی در طی عملیات حرارت دهی اهمیک آب نارنج،” ماشین های کشاورزی، vol. 11، no. 2 (پیاپی 22) ، pp. 435–445، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/402582/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا