مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

887
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

853
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم حرارتی اهمیک ناپیوسته

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 63

چکیده

 هدف کلی از این مطالعه طراحی, ساخت و بررسی عملکرد یک سیستم اهمیک می باشد. حرارت دهی اهمیک تکنیکی برای گرم کردن مستقیم مواد غذایی با استفاده از انرژی الکتریکی است. در این پژوهش ابتدا سیستم اهمیکی با محفظه تیمار استوانه ای شکل از جنس تفلون به قطر و طول 200 و 94 میلی متر طراحی و ساخته شد. سپس مواد غذایی مورد آزمایش با اعمال ولتاژ 15 ولت بر سانتی متر گرم گردید. در این تحقیق از سیستم های غذایی مختلفی شامل محلول نمک در غلظت های بین 0.2 تا 0.6 درصد (وزنی / حجمی (یعنی نسبت وزن ماده حل شده به حجم آب)), محلول نشاسته با غلظتی بین 2 تا 5 درصد (وزنی / حجمی) در حضور 0.5 درصد نمک و سیستم دو فاز حاوی 5 درصد نشاسته, 0.5 درصد نمک و 1 تا 10 درصد روغن (وزنی / حجمی) استفاده گردید. سرعت گرم شدن سیستم های غذایی مختلف از طریق ثبت دما در فاصله های زمانی معین بدست آمد و از آن برای مطالعه تاثیر غلظت نمک, نشاسته و روغن بر سرعت گرم کردن استفاده گردید. نتایج نشان داد که این میزان با افزایش غلظت نشاسته و نمک افزایش یافته (با R2 بیشتر از 99%) در حالیکه افزایش در مقدار روغن, سرعت حرارت دهی را کاهش می دهد (با R2 بیشتر از 0.98).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زندی، محسن، و نیاکوثری، مهرداد. (1391). طراحی, ساخت و بررسی عملکرد سیستم حرارتی اهمیک ناپیوسته. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(36)، 55-63. SID. https://sid.ir/paper/72533/fa

    Vancouver: کپی

    زندی محسن، نیاکوثری مهرداد. طراحی, ساخت و بررسی عملکرد سیستم حرارتی اهمیک ناپیوسته. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(36):55-63. Available from: https://sid.ir/paper/72533/fa

    IEEE: کپی

    محسن زندی، و مهرداد نیاکوثری، “طراحی, ساخت و بررسی عملکرد سیستم حرارتی اهمیک ناپیوسته،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 36، pp. 55–63، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72533/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button