APA:
کپیرخبین، آرش، آزادبخت، محسن، و اصغری، علی. (1398). تاثیر فرایند گرمایش اهمیک بر برخی خواص مکانیکی لوبیا سبز. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(95 )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/72016/fa
Vancouver:
کپیرخبین آرش، آزادبخت محسن، اصغری علی. تاثیر فرایند گرمایش اهمیک بر برخی خواص مکانیکی لوبیا سبز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(95 ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/72016/fa
IEEE:
کپیآرش رخبین، محسن آزادبخت، و علی اصغری، “تاثیر فرایند گرمایش اهمیک بر برخی خواص مکانیکی لوبیا سبز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 95 ، pp. 1–10، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72016/fa