مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

229
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

524
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی اثر آسکوربات کلسیم بر خصوصیات پس از برداشت قارچ دکمه ای با استفاده از الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 28

چکیده

 در این پژوهش مدل سازی اثر آسکوربات کلسیم بر خصوصیات قارچ دکمه ای به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی مورد بررسی قرار گرفت. آسکوربات کلسیم در حفظ کیفیت و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی در دوره پس از برداشت مؤثر می باشد. لذا در این مطالعه ابتدا قارچ های دکمه ای توسط محلول آسکوربات کلسیم با دمای 45 درجه سانتی گراد در سه سطح 0, 4/0 و 8/0 درصد تیمار شدند و بعد از خشک شدن در دمای اتاق و 1 درجه سانتی گراد با رطوبت نسبی 90 درصد نگه داری گردیدند. صفات کیفی قارچ دکمه ای پس از برداشت در روزهای صفر, 10, 15, 20 و 25 اندازه گیری شدند. مدل سازی اثر آسکوربات کلسیم بر خصوصیات قارچ دکمه ای به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی با دو ورودی (غلظت آسکوربات کلسیم و عمر قفسه ای) و 9 خروجی (کاهش وزن, سفتی, مواد جامد محلول کل, pH, کروما, زاویه هیو, EΔ , شاخص قهوه ای شدن و فنل کل) با استفاده از شبکه عصبی پرسپترون چند لایه انجام شد. نتایج نشان داد شبکه ای با تعداد 12 نرون در یک لایه پنهان و با استفاده از تابع فعال سازی تانژانت هیپربولیک می تواند اثر آسکوربات کلسیم بر ویژگی های قارچ دکمه ای را با میانگین ضریب همبستگی برابر با 95/0 تخمین زند. نتایج آنالیز حساسیت با شبکه عصبی بهینه (9-12-2), عمر قفسه ای را به عنوان مؤثرترین عامل در پیش بینی صفات قارچ دکمه ای طی پس از برداشت مشخص نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صالحی، فخرالدین، سیاری، محمد، و الوندی، سجاد. (1398). مدل سازی اثر آسکوربات کلسیم بر خصوصیات پس از برداشت قارچ دکمه ای با استفاده از الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، 19(1 )، 17-28. SID. https://sid.ir/paper/405726/fa

    Vancouver: کپی

    صالحی فخرالدین، سیاری محمد، الوندی سجاد. مدل سازی اثر آسکوربات کلسیم بر خصوصیات پس از برداشت قارچ دکمه ای با استفاده از الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)[Internet]. 1398؛19(1 ):17-28. Available from: https://sid.ir/paper/405726/fa

    IEEE: کپی

    فخرالدین صالحی، محمد سیاری، و سجاد الوندی، “مدل سازی اثر آسکوربات کلسیم بر خصوصیات پس از برداشت قارچ دکمه ای با استفاده از الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی،” فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، vol. 19، no. 1 ، pp. 17–28، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/405726/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button