APA:
کپیمحمدی، مهرداد، جهادی، مهشید، و خسروی دارانی، کیانوش. (1391). قارچ خوراکی: قهوه ای شدن آنزیمی و روش های مهار آن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(ضمیمه شماره 4 (پی در پی 27))، 63-71. SID. https://sid.ir/paper/121576/fa
Vancouver:
کپیمحمدی مهرداد، جهادی مهشید، خسروی دارانی کیانوش. قارچ خوراکی: قهوه ای شدن آنزیمی و روش های مهار آن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(ضمیمه شماره 4 (پی در پی 27)):63-71. Available from: https://sid.ir/paper/121576/fa
IEEE:
کپیمهرداد محمدی، مهشید جهادی، و کیانوش خسروی دارانی، “قارچ خوراکی: قهوه ای شدن آنزیمی و روش های مهار آن،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. ضمیمه شماره 4 (پی در پی 27)، pp. 63–71، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121576/fa