APA:
کپیقلی پورشهرکی، پیوند، و فاضل، محمد. (1398). بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگی های کیفی انجیر خشک. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(1 (پیاپی 55) )، 77-89. SID. https://sid.ir/paper/406151/fa
Vancouver:
کپیقلی پورشهرکی پیوند، فاضل محمد. بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگی های کیفی انجیر خشک. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(1 (پیاپی 55) ):77-89. Available from: https://sid.ir/paper/406151/fa
IEEE:
کپیپیوند قلی پورشهرکی، و محمد فاضل، “بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگی های کیفی انجیر خشک،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 (پیاپی 55) ، pp. 77–89، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406151/fa