APA:
کپیسراجی، اعظم، قنبرزاده، بابک، صوتی، محمود، و موحد، سارا. (1391). بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشک کردن کدو سبز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 209-218. SID. https://sid.ir/paper/143550/fa
Vancouver:
کپیسراجی اعظم، قنبرزاده بابک، صوتی محمود، موحد سارا. بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشک کردن کدو سبز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(2):209-218. Available from: https://sid.ir/paper/143550/fa
IEEE:
کپیاعظم سراجی، بابک قنبرزاده، محمود صوتی، و سارا موحد، “بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشک کردن کدو سبز،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 209–218، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143550/fa