مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,415
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

698
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشک کردن کدو سبز

صفحات

 صفحه شروع 209 | صفحه پایان 218

چکیده

 در این مطالعه, اثر استفاده از پوشش خوراکی و آبگیری اسمزی, به عنوان پیش تیماری قبل از فرآیند خشک کردن کدو سبز, مورد بررسی قرار گرفت. کدوها بعد از حلقه شدن, با محلول 1 درصد کربوکسی متیل سلولز (CMC) و 0.1 درصد اسید اسکوربیک پوشش داده شده و سپس تحت فرآیند آبگیری اسمزی قرار گرفتند (نسبت نمونه به محلول 1 به 10 بود). محلول اسمزی شامل ساکارز با غلظت 45 درصد, نمک با غلظت 25 درصد و اسید سیتریک با غلظت 1 درصد (w/w) به عنوان بهترین محلول اسمزی انتخاب شد. سپس نمونه های اسمز شده تحت خشک کردن تکمیلی توسط آون (دمای 80 درجه سانتی گراد و زمان 3 ساعت) قرار گرفتند. تاثیر پوشش دادن بر میزان آب از دست داده (WL) و جذب مواد جامد محلول (SG), مدت زمان غوطه وری بهینه, میزان جذب نمک, ساکارز و اسید سیتریک, رنگ و مقبولیت حسی نمونه ها ارزیابی شدند. نتایج نشان دادند که پوشش بر پایه CMC باعث کاهش میزان مواد جامد محلول جذب شده بدون اثر کاهش دهنده بر میزان آبگیری گردید که به نوبه خود زمان خشک شدن نهایی توسط آون را کاهش داد. همچنین نمونه های پوشش داده شده و آبگیری شده روش اسمز در مقایسه با نمونه های شاهد (تیمار نشده) از لحاظ رنگ و مقبولیت حسی کیفیت بالاتری داشتند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

سراجی، اعظم، قنبرزاده، بابک، صوتی، محمود، و موحد، سارا. (1391). بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشک کردن کدو سبز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 209-218. SID. https://sid.ir/paper/143550/fa

Vancouver: کپی

سراجی اعظم، قنبرزاده بابک، صوتی محمود، موحد سارا. بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشک کردن کدو سبز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(2):209-218. Available from: https://sid.ir/paper/143550/fa

IEEE: کپی

اعظم سراجی، بابک قنبرزاده، محمود صوتی، و سارا موحد، “بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشک کردن کدو سبز،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 209–218، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143550/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button