مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

369
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

526
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 121 | صفحه پایان 136

چکیده

 در این پژوهش, برای نخستین بار از پرتو های مادون قرمز برای برشته کردن مغز پسته چهار رقم مهم تجاری ایران (فندقی, کله قوچی, اکبری و احمد آقایی) استفاده شد. و بهینه یابی فرآیند با استفاده از طرح مرکب مرکزی برای هر رقم انجام گرفت. متغیرهای مستقل شامل ولتاژ لامپ مادون قرمز ( در دامنه V 90-70) و فاصله نمونه تا منبع مولد مادون قرمز(در دامنه m 5 0/0-0. 1) و متغیرهای وابسته (پاسخ) شامل نیروی شکست اول, نیروی شکست دوم, اندیس قهوه ای شدن, زمان فرآیند و طعم برشتگی بودند. به طور کلی, نیروی شکست اول نمونه ها در محدوده N 54-5؛ نیروی شکست دوم نمونه ها در محدوده N 65-15؛ اندیس قهوه ای شدن نمونه ها در محدوده 41-38, زمان فرایند برشته کردن در محدوده S 1080-252؛ و امتیاز طعم برشتگی در محدوده 14-4 به دست آمد. با توجه به روش آزمون و خطا, ازیک مدل چهارجمله ای برای تجزیه و تحلیل پاسخ ها استفاده شد. شرایط بهینه برشته کردن از نظر ولتاژ مادون قرمز و فاصله نمونه تا منبع مولد مادون قرمز برای رقم فندقی: 0/05 m – V 28 /81, رقم احمد آقایی 0/07 m – V 86/65, رقم کله قوچی m05/0 – V 26/91, و رقم اکبری m 05/0 – 14V /94 به دست آمد. نتایج این تحقیق نشان داد فرآیند برشته کردن با مادون قرمز می تواند فرآیندی کارامد و مناسب برای مغز پسته باشد که علاوه بر یکنواختی بیشتر فراورده نهایی, باعث کوتاه شدن زمان فرآیند برشته کردن به میزان حداقل 50 % روش متداول خواهد شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرشدی، افسانه، رضوی، سیدمحمدعلی، کاشانی نژاد، مهدی، شاکراردکانی، احمد، و مصطفوی، علی. (1397). بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(1 )، 121-136. SID. https://sid.ir/paper/258674/fa

    Vancouver: کپی

    مرشدی افسانه، رضوی سیدمحمدعلی، کاشانی نژاد مهدی، شاکراردکانی احمد، مصطفوی علی. بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1397؛6(1 ):121-136. Available from: https://sid.ir/paper/258674/fa

    IEEE: کپی

    افسانه مرشدی، سیدمحمدعلی رضوی، مهدی کاشانی نژاد، احمد شاکراردکانی، و علی مصطفوی، “بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 121–136، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258674/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button