APA:
کپیمرشدی، افسانه، رضوی، سیدمحمدعلی، کاشانی نژاد، مهدی، شاکراردکانی، احمد، و مصطفوی، علی. (1397). بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(1 )، 121-136. SID. https://sid.ir/paper/258674/fa
Vancouver:
کپیمرشدی افسانه، رضوی سیدمحمدعلی، کاشانی نژاد مهدی، شاکراردکانی احمد، مصطفوی علی. بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1397؛6(1 ):121-136. Available from: https://sid.ir/paper/258674/fa
IEEE:
کپیافسانه مرشدی، سیدمحمدعلی رضوی، مهدی کاشانی نژاد، احمد شاکراردکانی، و علی مصطفوی، “بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 121–136، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258674/fa