مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

707
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 271 | صفحه پایان 287

چکیده

برشته کردن, یک مرحله مهم در فرآوری آجیل و یکی از روش های بهبود رنگ, طعم و مزه و بوی منحصر به فرد در آنهاست که می تواند علاوه بر تغییرات مثبت, موجب کاهش مقدار مواد مغذی در آجیل شود, بنابراین انتخاب شرایط مناسب برشته کردن از اهمیت بسزایی برخوردار است. در این پژوهش, اثر توان (600-400 وات) و زمان پرتودهی مادون قرمز (10-4 دقیقه) بر انرژی مصرفی و پارامترهای رنگیL*, a*, b*, Δ E, BI, SI, WI, hº , بافت, رطوبت و ویژگی های حسی مغز تخمه آفتابگردان بررسی شد. مدل های رگرسیون برای پاسخ های فوق فراهم شد و شرایط مناسب برشته کردن با استفاده از روش سطح پاسخ تعیین شد. مدل چند جمله ای درجه دوم برای توصیف تغییرات L*, a*, Δ E, hº , WI و مدل خطی برای سختی بافت, BI و رطوبت و مدل برهم کنش دوعاملی برای انرژی مصرفی طی فرایند برشته کردن با مادون قرمز پیشنهاد شد. شرایط مناسب برشته کردن مغز تخمه آفتابگردان به روش مادون قرمز در توان 5/492 وات به مدت 1/9 دقیقه بدست آمد. هم چنین مغزهای برشته شده از نظر ویژگی های حسی کیفیت قابل قبولی در مقایسه با روش متداول (هوای داغ) داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مسیبی، مهدیس، کاشانی نژاد، مهدی، و نجفیان، لیلا. (1398). ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 271-287. SID. https://sid.ir/paper/72807/fa

    Vancouver: کپی

    مسیبی مهدیس، کاشانی نژاد مهدی، نجفیان لیلا. ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):271-287. Available from: https://sid.ir/paper/72807/fa

    IEEE: کپی

    مهدیس مسیبی، مهدی کاشانی نژاد، و لیلا نجفیان، “ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 271–287، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72807/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button