APA:
کپیمسیبی، مهدیس، کاشانی نژاد، مهدی، و نجفیان، لیلا. (1398). ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 271-287. SID. https://sid.ir/paper/72807/fa
Vancouver:
کپیمسیبی مهدیس، کاشانی نژاد مهدی، نجفیان لیلا. ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):271-287. Available from: https://sid.ir/paper/72807/fa
IEEE:
کپیمهدیس مسیبی، مهدی کاشانی نژاد، و لیلا نجفیان، “ارزیابی ویژگی های کیفی و مهندسی مغز تخمه آفتابگردان برشته شده با مادون قرمز به روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 271–287، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72807/fa