مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

331
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

468
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر امواج مغناطیسی ایستا بر محتوای ترکیبات فنلی در دو گونه بادام ایرانی (A. eburnea و Amygdalus scoparia)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 امواجی که ما شبانه روز با آن ها سر و کار داریم متفاوت هستند. این امواج, طیف وسیعی را شامل می باشند که برخی از آن ها مرئی بوده و برخی دیگر قابل رویت نیستند. امواج مغناطیسی و الکترومغناطیسی از این دسته هستند که بعضی از آن ها از خطوط برق و وسایل برقی خانگی تولید می شوند. امواج مغناطیسی زمین یکی دیگر از انواع امواج غیرقابل رویت است که تمامی موجودات زنده با آن در ارتباط هستند. در این آزمایش, بذرهای دو گونه بادام ایرانی به صورت مصنوعی تحت تاثیر امواج مغناطیسی ایستا قرار گرفتند. شدت میدان وارده, 10 میلی تسلا و مدت زمان تابش 4 روز و هر روز به مدت 5 ساعت بود. سپس, میزان فعالیت آنزیم های پلی فنول اکسیداز و فنیل آلانین آمونیالیاز و همچنین محتوای ترکیبات فنولی کل, اسیدهای فنولی, ترکیبات فلاونوئیدی, آنتوسیانین مورد سنجش قرار گرفت. نتایج حاصله نشان داد که میزان فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز تغییر چندانی نداشت, ولی فعالیت آنزیم پلی فنول اکسیداز تحت تاثیر میدان مغناطیسی افزایش یافت. محتوای ترکیبات فنولی کل, آنتوسیانین و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل نیز افزایش نشان داد. هرچند محتوای فلاونوئیدی کاهش یافت ومحتوای اسیدهای فنولی نیز در یک گونه افزایش و در گونه دیگر کاهش نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبدالهی، سیده فاطمه، امیری، حمزه، نیکنام، وحید، قناتی، فایزه، و مدیقلی، کاظم. (1397). تاثیر امواج مغناطیسی ایستا بر محتوای ترکیبات فنلی در دو گونه بادام ایرانی (A. eburnea و Amygdalus scoparia). فرآیند و کارکرد گیاهی، 7(24 )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/406638/fa

    Vancouver: کپی

    عبدالهی سیده فاطمه، امیری حمزه، نیکنام وحید، قناتی فایزه، مدیقلی کاظم. تاثیر امواج مغناطیسی ایستا بر محتوای ترکیبات فنلی در دو گونه بادام ایرانی (A. eburnea و Amygdalus scoparia). فرآیند و کارکرد گیاهی[Internet]. 1397؛7(24 ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/406638/fa

    IEEE: کپی

    سیده فاطمه عبدالهی، حمزه امیری، وحید نیکنام، فایزه قناتی، و کاظم مدیقلی، “تاثیر امواج مغناطیسی ایستا بر محتوای ترکیبات فنلی در دو گونه بادام ایرانی (A. eburnea و Amygdalus scoparia)،” فرآیند و کارکرد گیاهی، vol. 7، no. 24 ، pp. 1–10، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406638/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button